تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم
در دیدار با مردم قم/

رهبر انقلاب: کار نرم‌افزاری دشمن، فاصله‌انداختن بین واقعیت و تصور افکار عمومی است

حضرت آیت الله خامنه‌ای در دیدار با مردم قم ضمن اشاره به کار نرم افزاری دشمن علیه ملت ایران فرمودند: امروز کار اساسی و مهم برای دستگاه‌های تبلیغاتی ما، پاره کردن پرده‌ی توهم اقتدار دشمن است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، هزاران نفر از مردم قم به‌مناسبت گرامیداشت سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با رهبر انقلاب دیدار کردند.

 

در چنددهه اخیر آمریکایی‌ها درباره ایران دچار خطای محاسباتی شدند

رهبر انقلاب در این دیدار فرمودند: ایران دوران پهلوی قلعه مستحکم منافع آمریکایی بود؛ از دل این قلعه بود که انقلاب بیرون آمد و جوشید. آمریکایی‌ها نفهمیدند، فریب خوردند، وا ماندند و غافل شدند؛ خطای محاسباتی آمریکا یعنی این. بعد از انقلاب در طول این چند دهه آمریکایی‌ها غالباً در مورد مسائل ایران دچار خطا شدند. مخاطب این حرف من بیشتر آن کسانی هستند که مرعوب سیاست‌های آمریکا هستند.

 

امروز کار اساسی و مهم برای دستگاه‌های تبلیغاتی ما، پاره کردن پرده‌ی توهم اقتدار دشمن است

حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: کار نرم‌افزاری عبارت است از دروغ‌پردازی، فاصله انداختن بین واقعیت با فکر و تصور افکار عمومی؛ شما رو به قوت می‌روید، او تبلیغ می‌کند که شما دارید ضعیف می‌شوید. خودش دارد ضعیف می‌شود، تبلیغ می‌کند که دارد قوی می‌شود. شما تهدیدناپذیر می‌شوید، او می‌گوید: «من با تهدید شما را از بین می‌برم.» تبلیغات این است. یک عده‌ای هم تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

 

ایشان خاطرنشان کردند: امروز کار اساسی، کار مهم برای دستگاه‌های تبلیغاتی ما، برای دستگاه‌های فرهنگی ما، تبلیغات ما، وزارت ارشاد ما، صداوسیمای ما، فعالان فضای مجازی ما، کار اساسی این است که پرده‌ی توهم اقتدار دشمن را پاره کنند، بشکنند، نگذارند تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند. این کاری است که آن روز (قیام ۱۹ دی ۵۶) قمی‌ها کردند.

 

کینه آمریکا نسبت به ایران کینه شتری است!

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به برخی که می‌گویند چرا ایران با اروپایی‌ها مذاکره می‌کند و ارتباط دارد اما با آمریکا حاضر به ارتباط و مذاکره نیست، فرمودند: آمریکا اینجا را تملک کرده بود ولی از کف و قبضه او بیرون کشیده شد؛ لذا کینه او نسبت به کشور و انقلاب کینه شتری است! و به این آسانی‌ها دست‌بردار نیست. آمریکا در ایران شکست خورده و درصدد است که این شکست را جبران کند.

 

قدردانی رهبر انقلاب از مواضع صریح و شجاعانه رئیس جمهور در مورد رژیم صهیونیستی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ضمن قدردانی از مواضع صریح و شجاعانه رئیس جمهور در مورد رژیم صهیونیستی و پشتیبانی‌های آمریکا از این رژیم تاکید کردند: مسئولان و تصمیم‌گیران به هیچ وجه ملاحظه خواسته‌ها و مواضع آمریکا و صهیونیست‌ها را نکنند.

 

توجه به خواست‌ها و منافع آمریکا، تهدید مردم‌سالاری است

رهبر انقلاب فرمودند: اگر مسئولان کشورمان در هر دوره‌ای، در تصمیم‌گیری در موضوعات مختلف به توقع بی‌جای آمریکایی‌ها یعنی درنظر گرفتن ملاحظه منافع آنها، گوش فرا بدهند، مردم سالاری و جمهوریت کشور را تهدید کرده‌اند.

 

مقاومت زنده است و باید زنده بماند

حضرت آیت الله خامنه‌ای تاکید کردند: مقاومت زنده است و باید زنده بماند و باید روزبه‌روز قوی‌تر بشود و ما از مقاومت حمایت می‌کنیم، از مقاومت در غزه، از مقاومت در کرانه‌ی باختری، از مقاومت در لبنان، از مقاومت در یمن، از هر نقطه‌ای که در مقابل حرکت خباثت‌آلود رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند و مقاومت کنند ما از آنها حمایت می‌کنیم.‌

 

از بزرگترین و اولین اهداف کسانی که مخاطب دارند، زنده‌کردن امید در دل‌هاست

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: درست نقطه مقابل آن کاری که دشمن می‌خواهد بکند که امید را از دل جوان‌های ما خارج کند، همه کسانی که در زمینه‌های تبلیغاتی مخاطب دارند، یکی از بزرگ‌ترین و اولین اهدافشان بایستی این باشد که امید را در دل‌ها زنده کنند و حرف ناامیدکننده بر زبان جاری نکنند.

 

در این دیدار آیه ۵ سوره مبارکه فاطر بر دیوار حسینیه امام خمینی (ره) نقش بسته است؛ یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ (ای مردم! همانا وعده خدا حق است.)/ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار